Zilex betyder på latin groft oversat: Hård sten.

ZiLEX ApS udspringer som et import- og handelsselskab af K.B. Brolægning. K.B. Brolægning har drevet brolæggervirksomhed siden 1978 - de seneste 15 år med speciale i større vand- og granit projekter.

Vi beskæftiger os med vand og granit i alle former og størrelser - såvel indendørs som udendørs. Vi har, udover et stort tilhugget sortiment, også egen produktion af vandsten i næsten ubegrænset størrelser og højde på eget værksted. Vi importerer selv sten primært fra Asien, men også Norge og Sverige. Vi arbejder også med dansk granit og sten, b.la Bornholmske brud og Danske marksten. 

ZiLEX har med baggrund i vores mangeårige erfaring opbygget et solidt samarbejdsnetværk. Vi kan derfor, som hovedentreprenør, levere alt fra mindre vandsten, vandløb og havedamme i den private have til større park – og torve vand/granit projekter.

Giv os en udfordring! - langt de fleste udfordringer i vand i haven og/eller granit, klarer vi selv eller vi finder en kombineret løsning via vores samarbejdspartnere, på netop din opgave.