Skift staudebeddet ud med granit

Til dig der ikke har de grønneste fingre, kan du skifte staudebedet ud med et flot bed med granit. 

Det kan være rigtigt smukt med et stort flot blomsterbed i haven, men det er også et stort arbejde og for mange en forgæves kamp mod det evigt tilbagevendende skvallerkål.

Men vil du gerne have en smuk have, er der mange måder at få det på. Vælger du at skifte dine blomsterbede ud med flotte anretninger i granit, får du en helt særlig have som
både er langtidsholdbar og vedligeholdelsesfri.

Granit har rigtig mange fordele. Det er et flot naturprodukt som er uforgængeligt, meget modstandsdygtigt overfor både frost, ridser og syre. Desuden har det en enorm styrke og tåler både høj varme og kulde. Så når alt andet træværk har haft sin levetid, og skal udskiftes, vil granitten stadig bestå.

En have med granit kan bestå af større bede, hvor jorden er dækket med granitskærver i kombination med blomster i krukker, figurer eller vandsten. Og fordelen er, at selv med en mindre have kan du få et flot resultat med granit. Til dig der gerne vil skabe et hyggeligt og flot miljø i den lille rækkehus have, men ikke magter en græsplæne, kan granithaven også være løsningen. Her kan der f.eks laves flise- eller træterasse i kombination med granitbede - nem at holde og fri for græsslågning.

Hos Zilex hjælper vi gerne dig med at komme tidsler, svallerkål og mælkebøtter til livs - med en have i granit.