Grøn granit fra Norge ankommet

I: Nyheder
Ny flot grøn granit fra Norge ankommet De nye irgrønne granitskulpturer og massive sten, der præger udstillingen hos Zilex på Hovedvejen 168 i Osted, er fragtet ned fra Nordnorge. Og man kan ikke få nok af at kigge på dem, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Mange tusinde forbipasserende bilister drejer hver dag hovedet og kigger på den store udstilling af stenskulpturer hos Zilex, lige ud til Hovedvejen. Men de nye granitsten- og skulpturer tiltrækker ikke blot blikke på grund af form og størrelse, men på grund af deres gnistrende grønne farve.

Klaus Kongsgaard, indehaver af Zilex, er stolt over de nye granitskulpturer, som han har fået fragtet fra Thy Granit. Helle Spichiger, der sælger blomster hos Zilex, er også betaget.- Den grønne Atlantis-granit kommer fra det nordligste Norge, ved Lapland.

Stenen har et helt specielt skær, og den glitrer i solen. Man kan blive ved med at kigge på de farver, siger hun.- Der er ikke mange, der har det i Danmark. Det er også dyrt at få hjem fra Lapland - det koster 30.000 kroner at få det til Danmark i en bil, fortæller Klaus Kongsgaard.